Echtscheiding

Begeleiden, ondersteunen en professioneel afhandelen van echtscheiding met bijzondere aandacht voor kinderen.

Mediation

Scheiding gezamenlijk regelen. Samen knopen doorhakken. U bent beiden in staat uw eigen belangen goed te behartigen. Gestructureerde en snelle methode. Het gezin wordt begeleid naar een respectvolle afronding van de scheiding en maken van een nieuwe start. Er wordt aandacht besteed aan de relatiebreuk en verwerking van emoties. Daarna worden regelingen getroffen voor kinderen en zakelijke aspecten. In overleg zal een advocaat bij de mediation worden betrokken voor onder andere financiële berekeningen zoals partneralimentatie en het indienen van het verzoekschrift tot echtscheiding bij de rechtbank.

Overlegscheiding

Vorm van mediation waarbij beide partners worden bijgestaan door een eigen advocaat. Procesbegeleiding door coach. Zonder inschakeling van de rechter. Ingeborg is coach en leider van het proces. Indien nodig zal een financieel deskundige het team versterken voor de zakelijke afwikkeling. Alle benodigde expertise wordt bij elkaar gebracht om de scheiding respectvol, efficiënt en duurzaam af te sluiten.

Marathon echtscheiding

In één of meer aaneengesloten dagen wordt de scheiding volledig afgehandeld.
Het proces van scheiding wordt zo kort mogelijk gemaakt, bijvoorbeeld wanneer één van de partners in het buitenland woont (expats). Of voor snelle duidelijkheid om zakelijke redenen.

Coach viergesprekken

U kunt Ingeborg inschakelen als neutrale procesbegeleider om besprekingen tussen partners met eigen advocaten snel en efficiënt te doen verlopen.

Vastgelopen echtscheiding

Analyse van de situatie en de zaak weer in beweging brengen.

Ondernemers

Speciale aandacht voor de continuïteit van de onderneming.


Mr. drs. Ingeborg Sandig is Psycholoog Family Mediator NIP en MfN registermediator.